Lahjoita

REKRY: Controller vakituiseen työsuhteeseen

JAA

Haemme nyt CONTROLLERIA

Sininauhasäätiö-konserni on arvopohjainen asunnottomuuden ja päihdetyön asiantuntija. Konsernin muodostavat vuonna 1957 perustettu yleishyödyllinen säätiö sekä asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme avaimen kotiin ja tukeen.

Meillä työskentelee noin 200 alansa ykkösammattilaista, usealla paikkakunnalla: pääkaupunkiseudulla, sen kehyskunnissa ja Turun alueella. Vaikutamme aktiivisesti sekä ruohonjuuritasolla että yhteiskunnassa. Olemme Sininauhaliiton jäsenjärjestö, ja meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

******************************************************************

Tule työskentelemään kanssamme työyhteisöön, jossa pääset tekemään työtä omalla persoonallasi. Meillä asiakkaat ovat toimintamme ja kehittämisemme keskiössä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä asiakaskunnastamme sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä konsernin johdon, esihenkilöiden ja HR:n kanssa.

Olet tärkeässä roolissa johdon tukena talouden suunnittelussa ja seurannassa. Vastaat taloushallinnon prosesseista, niiden kehittämisestä sekä talouteen liittyvien ohjeiden laadinnasta yhteistyössä talousjohtajan kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat mm. tuloksen säännöllinen seuranta päälliköiden kanssa, sisäinen laskenta ja kilpailutuksiin osallistuminen, monipuoliset kirjanpitotehtävät yhteistyössä tilitoimiston kanssa, osallistuminen tilipäätökseen ja budjetointiin sekä viranomaisraportointi (STEA ja ARA) ja muut raportointitehtävät. Lisäksi toimit raportointi -järjestelmän PowerBI:n sekä budjetointi -järjestelmän Accunan pääkäyttäjänä.

Työtehtävä on hyvin itsenäinen ja sitä voidaan räätälöidä valittavan henkilön mukaan. Et kuitenkaan ole yksin vaan tukenasi on esihenkilönäsi toimiva talousjohtaja sekä muu organisaation tukipalvelut.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Vahvaa IT-osaamista ja raportointijärjestelmän käyttökokemusta
  • Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta
  • Innostusta ja motivaatiota kehittää ja luoda uutta
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän, jossa pääset itse vaikuttamaan omaan työnkuvaasi
  • Kehittämismyönteisen ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin
  • Uudet ja modernit toimitilat Vallilassa sekä joustavan etätyömahdollisuuden
  • Käytössämme on myös kulttuuri- ja liikunta-, työmatka- ja lounasetuus sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi käytössämme on kannustepalkkiojärjestelmä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Topi Hevonoja tiistaina 10.5. klo 12-13 ja maanantaina 16.5. klo 15-16. Topin tavoitat puh. 041-543 7837 tai topi.hevonoja@sininauhasaatio.fi

Tehtävää voit hakea 22.5.2022 mennessä tästä. Mainitse hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Lähetämme jatkoon päässeille hakijoille videohaastattelukysymykset sähköpostilla ja videoiden perusteella valitaan hakijat haastatteluun.