Lahjoita
Anna alkkarit asunnottomalle! -teksti, jonka taustalla on ääriviivapiirustuksia alusvaatteista.

Osallistu kampanjaan: alusvaatteita ja sukkia asunnottomille

Anna asunnottomalle alushousut ja sukat osallistumalla tekstiviestikampanjaamme! Lahjoitusvaroilla hankimme vaikeimmassa tilanteessa oleville asiakkaillemme alusvaatteita ja sukkia jaettavaksi päiväkeskustemme kautta.
JAA

Sininauhasäätiön työntekijät kohtaavat päivittäin asunnottomia, joilta puuttuvat monet elämän välttämättömyydet. Asunnottomille suunnattujen päiväkeskuksiemme kautta kysellään jatkuvasti alushousuja, rintaliivejä ja tavallisia sukkia.  Päiväkeskuksissamme voi käydä suihkussa ja pestä vaatteita. Ajattelemmekin, että esimerkiksi mahdollisuus peseytyä on tärkeä ihmisarvoon liittyvä välttämättömyys. Haluaisimme lisäksi tarjota vaikeimmassa tilanteessa oleville asiakkaillemme puhtaat alusvaatteet rikki tai puhki kuluneiden tilalle. Syksyn tullen sukatta kulkeville olisi suuri helpotus saada jalkaansa ehjät, uudet sukat. Auta meitä auttamaan!

Lähetä viesti numeroon 16588:

1E ALKKARIT

5E ALKKARIT

10E ALKKARIT

Voit lahjoittaa haluamasi summan (1e, 5e, 10e)  lähettämällä tekstiviestin numeroon 16588. Kampanjaan tulleet varat menevät suoraan asunnottomille: hankimme lahjoitusten avulla asunnottomille alusvaatteita ja sukkia, jotka jaamme Helsingissä sijaitsevien matalan kynnysten päiväkeskustemme ja erilaisten tapahtumien kautta asunnottomille.

Suomessa arvioidaan olevan yli 7000 asunnotonta, joista reilusti yli puolet asuvat Helsingin seudulla.

Tule mukaan, autetaan asunnottomia yhdessä!