Lahjoita
Abstrakti kuvituskuva tekstillä: Toimittaja, sinua tarvitaan muutoksessa! Opas asunnottomuudesta viestimiseen.

Opas asunnottomuudesta viestimiseen on julkaistu!

Teimme yhteistyössä toisten asunnottomuustoimijoiden kanssa opaskirjasen työvälineeksi kaikille, jotka haluavat kehittää tapaansa kommunikoida asunnottomuudesta. Opas on ilmainen ja se on luettavissa sivuillamme.
JAA

Kuinka kirjoittaa asunnottomuudesta kattavasti? Mitä termejä asunnottomuuteen liittyy – ja mistä termeistä olisi suotavaa jo päästää irti? Kuinka huomioida asunnottomuutta kohdannut haastattelutilanteessa kunnioittavasti, toisen kokemusta ja näkemystä arvostaen? Millainen kokonaisuus asunnottomuus ilmiönä on?

Kaikkien yhteinen etu on, että mielikuvat asunnottomuudesta monipuolistuvat vastaamaan todellisuutta ja asunnottomuutta aiheuttavia rakenteellisia syitä nostetaan käsiteltäväksi. Teimme opaskirjasen työvälineeksi kaikille, jotka haluavat kehittää tapaansa kommunikoida asunnottomuudesta. Opas on ilmainen ja voit ottaa sen käyttöön tästä:Toimittaja sinua tarvitaan muutoksessa – opas asunnottomuudesta viestimiseen_

Opas on tehty yhteistyössä ja mukana on olleet asunnottomuustyön uranuurtajat: Sininauhasäätiö, Vva ry, Kalliolan Setlementti, Moniheli ry ja Y-Säätiö. Kirjoittajina ovat Sininauhasäätiöstä Leena Rusi ja Sari Saaristo, Kalliolasta Pauliina Liukkonen ja Vlada Petrovskaja, VVA Ry:stä Katri Immonen, Y-Säätiöstä Johanna Lassy ja Monihelin Katto-hankkeesta Jana Turk. Graafisen suunnittelun takana on Sininauhasäätiön Emilia Musturi ja taitosta vastaa Akraseena Humina.