Lahjoita

Lahjoita päiväkeskuksen defibrillaattoriin!

Defibrillaattori eli sydämenkäynnistin pelastaa elämiä. Keräämme varoja defibrillaattorien hankintaan asunnottomien päiväkeskuksiimme. Auta ja lahjoita!
JAA

Sininauhasäätiön päiväkeskustoiminnassa kohtaamme monenlaisia ihmisiä. Sininauhasäätiön päiväkeskukset tarjoavat avointa, kynnyksetöntä toimintaa erityisesti pitkäaikaisasunnottomille, tuetun asumisen asukkaille sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Päiväkeskuksessa saa neuvontaa ja ohjausta ja lisäksi voi huolehtia perustarpeistaan; tarjolla on aamupalaa sekä mahdollisuus peseytymiseen ja pyykinpesuun. Asunnottomille on lokerot, joissa säilyttää tärkeitä tavaroitaan.

Pienellä teolla voit pelastaa elämän

Suurella osalla kävijöistä on taustalla pitkään jatkunutta asunnottomuutta ja päihteiden käyttöä. Monella kävijällä terveyteen liittyvät ongelmat ovat  kasautuneita ja fyysinen kunto voi olla kovastikin huonolla tolalla. Kohtaammekin päiväkeskuksissamme erilaisia ensiapua vaativia tilanteita säännöllisesti. Se, mitä kipeästi päiväkeskuksiimme nyt tarvitsisimme, on sydäniskurit eli defibrillaattorit. Yksi maallikkokäyttöinen defibrillaattori maksaa noin 1590 euroa. Keräämmekin nyt rahaa, jotta saisimme hankittua defibrillaattorit kahteen päiväkeskukseemme. Defibrillaattorilla voimme pelastaa elämiä.

Tarvitsemme siis apuasi! Voit lahjoittaa tekstiviestillä 5, 10 tai 30 euroa defibrillaattorin hankintaa varten lähettämällä tekstiviestin 5E ELVYTYS tai 10E ELVYTYS tai 30E ELVYTYS numeroon 16588. Keräyksen tuotot menevät lyhentämättömänä defibrillaattoreiden hankintaan.

Kiitämme yhteistyöstä PlusAb Finland Oy:tä, joka on luvannut lahjoittaa meille hälyttimelliset defibrillaattorien säilytyskaapit päiväkeskuksiin! Lämmin kiitos!

Olemme kiinnostuneita myös yritysyhteistyöstä, mikäli yrityksesi haluaisi lahjoittaa sydäniskureita asunnottomien päiväkeskuksiin.

Pelasta elämä, lahjoita keräykseemme!

Yhteystiedot:

Soile Bar-Yosef, puh. 040 637 2900

Sininauhasäätiöllä on rahankeräyslupa. Rahankeräysluvan numero on RA/2017/778. Rahankeräyslupa on voimassa 15.08.2017 – 14.08.2019 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.