Haussa sosiaalialan palveluohjaaja hanketyöhön

Haussa sosiaalialan palveluohjaaja hanketyöhön pääkaupunkiseudulle. Tule mukavaan tiimiin tekemään merkityksellistä työtä!
JAA

Etsimme palveluohjaajaa hanketyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 asti AIMO-hanketiimiin. AIMO on STEA:n tukema kehittämishanke, jonka toiminta pohjautuu Asunto ensin -periaatteelle.

Meillä saat tehdä työtä, jolla on merkitys:

AIMO-tiimi työskentelee asunnottomuutta kohdanneiden ja asunnottomuuden uhan alla elävien ihmisten tukena, ohjaten heitä palvelujen piiriin ja antaen tukea asumisen onnistumiseen. AIMO-tiimissä pääsee siis järjestelemään asumispolkuja, antamaan palveluohjausta ja vahvistamaan arjen taitoja – yhdessä yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Pääset osaksi mukavaa pientä tiimiä ja vaikuttamaan sekä omaan työnkuvaasi että koko hankkeen työhön.

Millaista kokemusta sinulta odotamme:

Haussa on ihmisläheinen, itsenäinen ja osaava sosiaalialan ammattilainen, jolla paloa päihde- ja mielenterveystyöhön. Tunnet pääkaupunkiseudun palvelujärjestelmää ja sinulla on kattava käsitys asunnottomuustyöstä ja Asunto ensin -periaatteesta. Koulutukseksi sopii esimerkiksi sosionomi (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen sosiaali- tai terveysalan koulutus, kuten esimerkiksi sosiaaliohjaaja tai toimintaterapeutti. Työssä eduksi on elämänmyönteinen ja idearikas työote, kiinnostus kohdata erilaisia ihmisiä ja halu oppia uutta.

Mitä me tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä hyvän ja iloisen työyhteisön tuen. Hanketyö tarjoaa laaja-alaisen tehtäväkentän, jota on mahdollisuus muokata omien vahvuuksien ja intressien mukaan. Käytössämme on joustavat työajat, kulttuuri- ja liikunta- sekä työmatkaedut ja mahdollisuus lounasetuuteen. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23 ja palkkauksessa huomioidaan lisäksi mahdolliset erityisosaamiset.

Tehtävään voit hakea täyttämällä sähköisen lomakkeen 21.4. mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/C3EFEB5557AB250C

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, laitahan hakemusta tulemaan! Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Jaana Arpalahti-Kolu: jaana.arpalahti-kolu@sininauhasaatio.fi tai puhelimitse 040 707 1501.