Haussa projektipäällikkö luotsaamaan uutta Nuoli-kumppanuushankettamme!

Onko sinulla kiinnostusta ja osaamista työskennellä haasteellisessa tilanteessa olevien asunnottomien nuorten parissa? Haluatko auttaa ja tukea vaikeissa olosuhteissa eläviä nuoria löytämään mielekkäitä virikkeitä arkeen? Haluatko juuri sinä olla uranuurtajana kehittämässä uudenlaista, kynnyksetöntä nuorille suunnattua tukipalvelua? Hae projektipäälliköksi Nuoli-hankkeeseen!
JAA

Haemme Sininauhasäätiön ja Vailla Vakinaista Asuntoa Ry:n uuteen Nuoli-hankkeeseen (2019-2022), määräaikaiseen työsuhteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haluatko olla mukana kehittämässä ainulaatuista toimintaa Suomessa? Onko sinulla kiinnostusta ja osaamista työskennellä haasteellisessa tilanteessa olevien asunnottomien nuorten parissa? Haluatko auttaa ja tukea vaikeissa olosuhteissa eläviä nuoria löytämään mielekkäitä virikkeitä arkeen? Haluatko juuri sinä olla uranuurtajana kehittämässä uudenlaista, kynnyksetöntä nuorille suunnattua tukipalvelua?

Nyt haussa on ammattitaitoinen projektipäällikkö luotsaamaan uutta Nuoli-kumppanuushankettamme!

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitys

Sininauhasäätiön ja VVA ry:n haavoittuvassa asemassa oleville nuorille suunnatun Nuoli-hankkeen (2019-2011)  ensisijaisena tavoitteena on löytää vaikeassa elämäntilanteessa olevat päihde- ja mielenterveystaustaiset mahdollisesti kadulla elävät nuoret. Toiminnan keskiössä on 24/7 auki oleva tukipiste, jonne kaikki nuoret taustoistaan tai elämäntavoistaan huolimatta ovat tervetulleita. Toiminta perustuu kynnyksettömään palveluohjaukseen ja nuorten tarpeisiin pohjautuvaan auttamistyöhön, jossa oleellista on yhteistyö muiden nuorten kanssa toimivien tahojen kanssa. Tukipisteessä nuoret kohtaavat turvallisen ja välittävän aikuisen, toisia samassa tilanteessa olevia nuoria sekä muita toimijoita. Palveluohjauksen lisäksi tukipisteessä on mahdollisuus lepoon, ruokailuun, erilaiseen ryhmätoimintaan tai pelkästään ajanviettoon turvallisessa ympäristössä. Kohderyhmän tarpeet huomioiden hankkeen tavoitteena on mahdollistaa nuorille arvokas kohtaamiskokemus, jonka kautta omanarvontunto herää ja näköalattomuus vähenee. Oleellista on tarjota erittäin vaikeista lähtökohdista tuleville nuorille tavallisia, arkisia ja turvallisia kokemuksia sekä saattaa ja ohjata heitä muiden palvelujen piiriin.

Projektipäällikkönä olet  mukana työn arjessa, toimit Nuoli-hankkeen operatiivisena esimiehenä ja vastaat hankkeen hallinnoinnista. Sinulla on kokonaisvastuu asiakas- ja sidosryhmätyöstä. Operoit laajoissa yhteistyöverkostoissa, joissa suunnittelet ja käynnistät yhteistyötä keskeisten kumppaneiden kanssa. Hanketyön ammattilaisena vastaat myös toiminnan seurannasta, raportoinnista ja vaikuttavuuden arvioinnista. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät sekä toiminnan kehittäminen, mallintaminen ja juurruttaminen.

Toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla on alalle soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemus. Tunnet hyvin kohderyhmän tarpeet, nuorille suunnatun palveluverkoston pääkaupunkiseudulla sekä toimintaa ohjaavat lait. Sinulla on loistavat yhteistyötaidot ja kokemusta projektityöstä. Kokemus nuorten kanssa työskentelystä ja esimiestyöstä katsotaan eduksi. Kohderyhmän monimuotoisuuden vuoksi hyvä englanninkielen taito auttaa tehtävässä suoriutumista.

Tarjoamme sinulle

Tehtävänkuva on monipuolinen ja saat tehdä siitä itsesi näköisen. Kehittämistyöhön saat tukea organisaation kehittämistoiminnan johtoryhmältä, jonka jäsen olet. Mahdollistamme sinulle mieluisan työn ohella liikunta- ja kulttuuriseteli- sekä työmatkaedun. Sinulla on lisäksi käytössäsi kattavat työterveyshuollon palvelut.
Työsi on pääosin arkiaamuihin painottuvaa, mutta työajat saattavat vaihdella jonkin verran. Viikkotyöaika on 38,40h/viikko. Palkkaus noudattelee yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtäväsi alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin niin pian kuin mahdollista. Työpisteesi sijaitsee Sininauhasäätiön tiloissa osoitteessa Mäkelänkatu 50, 00510 Helsinki.

Kiinnostuitko?

Kiinnostaako? Älä epäröi, vaan toimi pikaisesti ja hae unelmiesi työpaikkaan!

Hae täyttämällä lomake tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/00798D95AE8CD2B0

Hakemuksia vastaanotetaan 24.3.2019 saakka. Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan 26.3.2019. Haastattelut toteutetaan 3.4.2019 klo 9-11, 5.4.2019 klo 12-16 ja 8.4.2019 klo 13-16.

Lisätietoja tehtävästä antavat Petra Laasonen 040-6616923 ja Leena Rusi 040-7041105.

Sininauhasäätiön tehtävänä on ehkäistä syrjäytymistä sekä tarjota palveluiden ulkopuolelle joutuneelle koti ja tuki sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Työmme perusta on kristillinen arvopohja. Sininauhasäätiö-konserniin kuuluu asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Konsernissa työskentelee noin 130 työntekijää.