Lahjoita

Haussa ohjaajia Nuoli-hankkeen nuorten tukipisteeseen!

Oletko Sinä hakemamme nuorten kohtaamisen asiantuntija? Etsimme kuutta (6) ohjaajaa Nuoli-hankkeen tukipisteeseen Helsinkiin.
JAA

Oletko Sinä hakemamme nuorten kohtaamisen ammattilainen? Etsimme kuutta (6) ohjaajaa Nuoli -hankkeeseen. Nuoli on STEA:n rahoittama (2019-2021) kehittämishanke, jossa 16-29 -vuotiaille nuorille luodaan 24/7 auki oleva kohtaamis- ja tukipiste. Hanketta toteuttaa Sininauhasäätiö ja Vva Ry yhdessä.

Meillä saat tehdä työtä, jolla on merkitys:

Nuoli-hankkeessa pääset mukaan kehittämään ja toteuttamaan vaikeassa asemassa olevien nuorten palvelupolkuja sekä palveluiden sisältöjä. Tavoitteena on perustaa pysyvä, kynnyksetön 24/7 nuorten kohtaamiseen ja tukeen erikoistunut ohjaus- ja tukipiste. Nuolessa kadulla asuvat nuoret saavat tarvitsemansa palvelut saman katon alta riippumatta olosuhteistaan tai päihtymystilastaan. Toiminnan suunnittelu, kehittäminen toteutetaan yhdessä nuorten kanssa heti hankkeen alusta alkaen. Tukipisteestä nuori saa ohjausta ja neuvontaa, mutta lisäksi tukipisteessä on mahdollisuus erilaiseen viriketoimintaan, ruokailuun sekä lepoon. Nuolessa pääset osaksi mukavaa pientä tiimiä ja vaikuttamaan sekä omaan työnkuvaasi että koko hankkeen työhön.

Millaista kokemusta sinulta odotamme:

Haussa on ihmisläheinen, itsenäinen ja osaava ammattilainen, jolla paloa nuorten päihde- ja mielenterveystyöhön. Tunnet pääkaupunkiseudun palvelujärjestelmää ja sinulla on kattava käsitys asunnottomuustyöstä. Koulutukseksi sopii esimerkiksi sosiaali- tai terveysalan perustutkinto, kuten vaikkapa lähihoitaja. Työssä tarvitaan kykyä kuunnella, kannustaa ja olla läsnä sekä kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Työssä eduksi on elämänmyönteinen ja idearikas työote, kiinnostus kohdata erilaisia ihmisiä ja halu oppia uutta.

Mitä me tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä hyvän ja iloisen työyhteisön tuen. Hanketyö tarjoaa laaja-alaisen tehtäväkentän, jota on mahdollisuus muokata omien vahvuuksien ja intressien mukaan. Käytössämme on joustavat työajat, kulttuuri- ja liikunta- sekä työmatkaedut ja mahdollisuus lounasetuuteen. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21. Työ on jaksotyötä. Työvuorot sijoittuvat aamuun, iltaan ja yöhön arkena ja viikonloppuisin.

Kiinnostuitko?

Tehtävään voit hakea täyttämällä sähköisen lomakkeen 8.5.2019 klo 16 mennessä osoitteessa:https://link.webropolsurveys.com/S/F03755A728B6C8E1

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, laitahan hakemusta tulemaan heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Nuoli-hankkeen projektipäällikkö Päivi Malmivaara, paivi.malmivaara@sininauhasaatio.fi tai puhelimitse 30.4. klo 9-11, 3.5. klo 13-15 sekä 6.5. klo 14-16 p. 044 763 0949.

Ryhmähaastattelut toteutetaan 13.5. ja jatkohaastattelut järjestetään myöhemmin samalla viikolla.