Lahjoita

Haussa kampanjakoordinaattori Sininauhasäätiön hanketyöhön!

Tarjolla on kampanjakoordinaattorin pesti! Etsimme osaavaa ja toimeliasta ammattilaista tekemään yhteiskunnallista vaikuttamisviestintää ja kampanjointia asunnottomuuteen liittyvistä ilmiöistä ja tuomaan haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten ääntä yhteiskunnalliseen keskusteluun ja päättäjille. Lue lisää, innostu ja hae!
JAA

Tule kasvavan ja kehittyvän Sininauhasäätiö-konsernin KAMPANJAKOORDINAATTORIKSI!

Meillä saat tehdä työtä, jolla on merkitys:

Me Sininauhasäätiössä olemme päihde- ja mielenterveysehtoisen työn ammattilaisia. Olemme arvopohjainen järjestö ja teemme työtä kaikkein haavoittuvimmassa tilanteessa elävien ihmisten parissa. Nyt etsimme kampanjakoordinaattoria tekemään yhteiskunnallista vaikuttamisviestintää ja kampanjointia asunnottomuuteen liittyvistä ilmiöistä ja tuomaan haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten ääntä yhteiskunnalliseen keskusteluun ja päättäjille. Kampanjakoordinaattori työskentelee Koti kaikille-hankkeessa, kotipesänään viestinnän yksikkö.

Millaista osaamista sinulta odotamme:

Toivomme, että sinulla on jo usean vuoden kokemus tapahtuma- ja kampanjointityöstä. Omaat hyvät viestintätaidot ja käytät sujuvasti erilaisia viestinnän kanavia. Olet hyvä verkostoitumaan ja sinulle on kertynyt kokemuksen myötä jo mahdollisesti omia verkostojakin. Sinulla on kiinnostusta yhteiskunnallisiin aiheisiin ja ymmärrät syrjäytyneisyyden tematiikkaa. Se, että osaat ja tykkäät tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kokemuksesta järjestötyöstä ja ymmärrys kohderyhmiemme kanssa työskentelemisestä, on plussaa!

Olet itseohjautuva ja sinulla on rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä. Tykkäät ideoida uutta ja haluat olla osa iloista ja innovatiivista työyhteisöä.  Kampanjakoordinaattorina toimit tärkeässä tehtävässä rakentamassa tapahtumia, kampanjoita ja keskustelutilaisuuksia sekä kehittämässä väyliä, joita pitkin haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten ääni tulisi vahvemmin osaksi yhteiskunnallista keskustelua ja päätöksenteon tueksi päättäjien kuuluville.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisen ja laaja-alaisen tehtäväkentän, jota on mahdollisuus muokata omien vahvuuksien ja intressien mukaan. Meillä on kivat työkaverit, reipasta tekemisen meininkiä, hauskaa arkea sekä ihmisläheinen työyhteisö, jossa saa tuntea tekevänsä yhteiskunnallisessa mielessä tärkeää työtä. Tehtävässä sinua tukee koko viestinnän tiimi.  Haluamme panostaa henkilöstön viihtymiseen ja arjen tasapainoon. Käytössämme on liikunta-, kulttuuri- ja lounasedut, liukuvan työajan tuomat joustot. Tehtävä on vuoden määräaikainen, joka jatkuu mahdollisesti toistaiseksi voimassaolevana. Palkka on yksityisen sosiaalialan TES:in mukainen.

Kiinnostuitko? Toivomme hakemustasi mahdollisimman pian viimeistään 27.5.2019 mennessä, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla: https://link.webropolsurveys.com/S/3458A3EF1F07967D

Lisätietoja tehtävästä antaa 08.05.-14.05. välisenä aikana Sininauhasäätiön kehittämisjohtaja Leena Rusi p.040 7041105 ja 20.5.-22.5. viestintäpäällikkö Sari Saaristo, p. 0404807784