Lahjoita
Selvä kesä, logo.

Haemme yhteistyökumppaneita Selvä kesä -tapahtumaan!

Haussa yhteistyökumppaneita nuorten päihteettömään koulujen päätösjuhlaan. Tule tukemaan nuorten hyvinvointia!
JAA

Selvä kesä on Sininauhasäätiön koordinoima, monen eri järjestön kanssa yhdessä toteuttama, päihteetön koulujen päättäjäisjuhla 12-18 -vuotiaille nuorille. Tapahtuma järjestetään Helsingin Mustikkamaan yleisellä uimarannalla 1.6.2019 klo 14-22.  Tarkoitus on rakentaa hauska, nuorten näköinen ja oloinen toiminnallinen tapahtuma  ja samalla mahdollistaa iloinen ja turvallinen juhlapäivä nuorille. Mukana tapahtumaa tuottamassa on mm. Ehyt Ry, Väestöliitto, Rikki-projekti, Mielenterveysseura ja Irti Huumeista Ry.

Iloinen ja päihteetön koulujen päättäjäisjuhla

Selvä kesä -tapahtuma tukee nuorten päihteetöntä koulujen päättymisen juhlintaa. Koulujen päätöspäivä on riskialtis päivä, jolloin moni kokeilee ryhmän paineesta päihteitä ensimmäistä kertaa. Vuoden 2017 kouluterveyskyselyn mukaan yläasteikäisten, lukiolaisten ja ammatillisessa koulutuksessa olevien nuorten päihteiden käyttö on lisääntynyt. Haluamme olla ennaltaehkäisemässä nuorten päihteiden aloittamista sekä käyttöä. Lue lisää tapahtumastamme täältä: Selvä kesä 2019 

Tapahtuma on nuorille ilmainen!

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja ohjelmassa on musiikkia, toiminnallisia pisteitä, päihdeinfoa, ilmaista ruokaa ja juomaa sekä vapaata hengailua. Nuoret voivat illan aikana kerätä toiminnallisilta pisteiltä leimoja passiin, jolla voi illan päätteeksi osallistua arvontaan. Pääpalkinnon lisäksi arvotaan muita pienempiä palkintoja. Voittajien on oltava paikalla lunastamassa palkintoa sekä puhallettava tapahtuman teeman mukaisesti nolla promillea.

Illan pääesiintyjäksi on lupautunut räppäri Kodie (SWE).

Mukaan yritysyhteistyöhön!

Nyt mukaan etsitään yhteistyöhön yrityksiä ja muita toimijoita! Haluatko yrityksesi kanssa olla tukemassa nuorten päihteettömyyttä?

Lahjoituksena arpajaispalkintoja? Selvä kesä -tapahtumassa nuoret kerätä leimoja Selvä kesä -passiin ja osallistua arvontaan. Voisiko sinun yrityksesi lahjoittaa arvontaa palkintoja tai lahjakortteja? Olemme saaneet jo mm. leffalippuja (kiitos Cinamon!) ja upean lentokurssilahjakortin Fööniin! Kaikille tuotteita lahjoittaneille annetaan luonnollisesti näkyvyyttä ja kiitosta sekä tapahtuman että tapahtumassa olevien järjestöjen viestintäkanavissa.

Näkyvyyttä tapahtumassa? Jos yritystäsi kiinnostaa enemmän näkyvyys itse tapahtumassa, voimme tarjota rajallisen määrän mainospaikkoja tapahtumassa. Ota yhteyttä Soile Bar-Yosefiin, jos kiinnostuit!

Muu yhteistyön muoto? Tuleeko mieleen joku muu tapa, jolla haluaisit olla mukana tukemassa tapahtumaamme? Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Lisätietoja ja yhteydenotot: Soile Bar-Yosef, puh. 040-6372900, soile.bar-yosef@sininauhasaatio.fi

Kiitämme! Kiitos jo mukaan tulleet yritykset Fööni ja Cinamon! Kiitos, kun välitätte nuorten hyvinvoinnista!

Fööni lupasi Selvä kesän palkinnoksi:
1kpl Föönin PRO-lentolupakirjakurssin (arvo 450€)
Tämä sisältää:
-7-10 lentoa ohjaajan kanssa
-itsenäiseen lentämiseen ja lentolupakirjaan oikeuttava koulutus yhdelle
-varusteet
-15min lentoaikaa

Lisäksi:
5kpl Föönin Startti-lentoja (arvo á 69€)
Startti sisältää:
-2 lentoa ohjaajan kanssa
-koulutuksen ja varusteet
-2min lentoaikaa

Cinamon lahjoitti 4 kpl elokuvalippuja!

Selvä Kesä Helsinki 2019: https://www.sininauhasaatio.fi/tarinat/selva-kesa-2019/

        

 

Sininauhasäätiöllä on rahankeräyslupa. Rahankeräysluvan numero on RA/2017/778. Rahankeräyslupa on voimassa 15.08.2017 – 14.08.2019 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.