Haemme projektikoordinaattoria Asumistaidot kiintiöpakolaisten kotouttamisessa -hankkeeseen!

JAA

Asumistaidot kiintiöpakolaisten kotoutumisessa -hankkeessa tuetaan Suomeen saapuvien kiintiöpakolaisten kotoutumisen alkuvaihetta asumistaitokurssien ja asumisen tuen avulla Uudenmaan kunnissa. Hankkeessa on kolme työntekijää. Kolmivuotinen hanke käynnistyi 1.1.2017 ja sitä rahoittaa turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto AMIF.

Etsimme nyt AMIF-hankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

Mitä me odotamme

Sinulla on kokemusta maahan muuttaneiden henkilöiden ja pakolaisena Suomeen tulleiden henkilöiden kanssa työskentelystä. Asumisen teemat ovat sinulla hyvin hanskassa ja osaat opastaa asumisen käytännön asioissa. Arvostamme monipuolista kielitaitoa.

Olet ennen kaikkea ennakkoluuloton ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Osaat joustaa tilanteiden ja ihmisten mukaan.

Projektikoordinaattorina tehtävinäsi ovat

Projektikoordinaattorina koordinoit ja pidät asumistaitokursseja hiljattain Suomeen pakolaisena saapuneille henkilöille Uudellamaalla sijaitsevissa hankekunnissa, yhteistyössä projektipäällikön ja työparisi kanssa. Kurssit ovat suomenkielisiä, mutta mukana on tulkki. Kurssin jälkeen käyt jokaisen osallistujan luona kotikäynnillä työparisi kanssa. Tämän lisäksi tehtäviin kuuluu hankkeen verkostotyöhön, arviointiin ja raportointiin osallistumista.

Koska kurssille osallistuvat henkilöt asuvat ympäri Uuttamaata, tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja ajokorttia. Kursseja järjestetään ajoittain myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Pääset kehittämään hanketta ja tarkastelemaan kotouttamistyötä monesta eri näkökulmasta. Olet osa maahanmuuttajatyön tiimiä, jossa työskentelee viisi henkilöä.

Käytössämme on kulttuuri- ja liikunta- sekä työmatkasaldo ja lounasetuus. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23, lisäksi erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 6.8.-31.12.2018.

Lisää Sininauhasäätiön hankkeista ja toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhasaatio.fi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.6. kello 12-16 Veera Vilkama, projektipäällikkö, puh. 040 664 6480,  sähköposti etunimi.sukunimi@sininauhasaatio.fi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut pidetään 18. ja 20.6.

Tehtävää voit hakea 17.6.2018 mennessä tämän sähköisen lomakkeen kautta.

 

Sininauhasäätiön tehtävänä on ehkäistä syrjäytymistä sekä tarjota palveluiden ulkopuolelle joutuneelle koti ja tuki sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Työmme perusta on kristillinen arvopohja.

Sininauhasäätiöllä on asumispalveluita sekä alan kehittämis- ja tutkimustoimintaa. Sininauhasäätiö-konserniin kuuluu asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Konsernissa työskentelee noin 130 työntekijää.