Lahjoita
Valkoiset Converse -tennarit.

Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

JAA

Sininauhasäätiö-konserni tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Sininauhasäätiö on vuonna 1957 perustettu yleishyödyllinen järjestö, joka tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Työmme perusta on kristillinen arvopohja.

Sininauhasäätiö-konserniin kuuluu myös päihde- ja mielenterveysehtoista asumispalvelua sekä katkaisu- ja vieroitushoitopalveluita tarjoava Sininauha Oy. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 160 työntekijää.

Haemme nyt Sininauhasäätiöön OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Oletko Sinä hakemamme nuorten kohtaamisen ammattilainen?

Nuoli on STEA:n rahoittama (2019-2021) kehittämishanke, jossa alle 29 vuotiaille nuorille luodaan 24/7 auki oleva kohtaamis- ja tukipiste. Hanke on jo käynnistynyt, ja nyt haemme vielä lisäresurssia täydentämään tiimiä.

Keskeiset työtehtäväsi ovat:

Nuoli-hankkeessa pääset mukaan kehittämään ja toteuttamaan vaikeassa asemassa olevien nuorten palvelupolkuja sekä palveluiden sisältöjä. Nuolessa kadulla asuvat nuoret saavat tarvitsemansa palvelut saman katon alta riippumatta olosuhteistaan tai päihtymystilastaan. Toiminnan suunnittelu ja kehittäminen toteutetaan yhdessä nuorten kanssa. Tukipisteestä nuori saa ohjausta ja neuvontaa, mutta lisäksi tukipisteessä on mahdollisuus erilaiseen viriketoimintaan, ruokailuun sekä lepoon. Nuolessa pääset osaksi mukavaa pientä tiimiä ja vaikuttamaan sekä omaan työnkuvaasi että koko hankkeen työhön.

Mitä me odotamme sinulta

Haussa on ihmisläheinen ja osaava sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla paloa matalan kynnyksen nuorten päihde- ja mielenterveystyöhön. Tunnet pääkaupunkiseudun palvelujärjestelmää ja sinulla on käsitys asunnottomuustyöstä.

Työssä tarvitaan kykyä kuunnella, kannustaa ja olla läsnä sekä kykyä sopeutua jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Työssä eduksi on elämänmyönteinen ja idearikas työote, kiinnostus kohdata erilaisia ihmisiä ja halu oppia uutta.

Koulutukseksi sopii esimerkiksi sosiaali- tai terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitaja. Lisäksi arvostamme päihde- ja psykiatrisen alan työkokemusta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana moniammatillista työryhmää.

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21. Työ on jaksotyötä. Työvuorot sijoittuvat aamuun, iltaan ja yöhön arkena ja viikonloppuisin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nuoli hankkeen projektipäällikkö Päivi Malmivaara sähköpostitse: paivi.malmivaara@sininauhasaatio.fi.

Tehtävään voit hakea lähettämällä hakemuksen ja CV:n Päiville 10.12.2019 mennessä. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!