Etsimme viestintätiimimme vahvistukseksi viestinnän assistenttia

Assistentin tehtävää voi hakea 18-29 -vuotiaat, työelämän ulkopuolella olevat nuoret STEA:n Paikka auki -ohjelman mukaisesti.
JAA

Onko sinulla visuaalista silmää? Ja some kuin toinen kotisi? Digitaalinen viestintä on lähellä sydäntäsi ja sinua kiinnostaa tulevaisuus viestinnän hommissa? Jos vastasit kyllä, jatka tämän ilmoituksen lukemista!

Etsimme viestintätiimiimme vahvistukseksi

VIESTINNÄN ASSISTENTTIA

vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on sovittavissa elo-syyskuulle 2018. Tehtävän rahoitus tulee STEAN Paikka auki II – avustusohjelmasta. Tehtävään voi hakea työelämän (ja päätoimisen opiskelun) ulkopuolella oleva 18-29 vuotias nuori.

Meillä on sinulle duunia

Toivomme, että olet kiinnostunut tarinoista ja kirjoittaminen on sinulle luontevaa. Tehtäviisi voisikin kuulua esimerkiksi asukkaidemme elämän ja työmme arjen esiin tuominen tekstien, videoiden ja kuvien keinoin.  Avustat viestintätiimin jäseniä viestintämateriaalien tuottamisessa ja somekampanjoiden suunnittelussa. Lisäksi pääset osaksi tapahtumien ja tempausten suunnittelutiimiä ja tietenkin mukaan myös messuhulinaan.

Etsimme intoa ja iloa tarttua hommiin

Haussa on nyt ennen kaikkea asennetta ja intoa tarttua hommiin. Aikaisempaa alan työkokemusta tai koulutusta sinulla ei välttämättä tarvitse olla. Medianäppäryys ja se, että tykkäät puuhailla erilaisten digitaalisten viestintävälineiden kanssa, katsotaan toki eduksesi. Huippua olisi myös, jos sinulla olisi kiinnostusta videoiden tekemiseen ja valokuvaamiseen.

Mitä me tarjoamme

Mahdollisuuden päästä oppimaan viestinnän tehtävistä työn ohessa ammattitaitoisessa tiimissä, mielenkiintoiset työtehtävät, kivat työkaverit ja tiimin tuen. Lopullinen työnkuva määrittyy valitun henkilön osaamisen ja kiinnostusten mukaan.

Käytössämme on kulttuuri- ja liikunta- sekä työmatkasaldo ja lounasetuus. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G17.

Käy lukemassa lisää Sininauhasäätiön hankkeista nettisivuiltamme www.sininauhasaatio.fi!

Oletko jo valmis käärimään hihasi ja alkamaan hommiin?

Lisää tehtävästä kertovat viestintäpäällikkö Sari Saaristo 2.-5.7. ja 9.-12.7. ja kehittämispäällikkö Petra Laasonen 23.7.-27.7. ja 30.7.-5.8. Sarin tavoitat numerosta 040-480 7784 ja Petran 040 661 6923. Ensimmäinen haastattelukierros tehtävään pidetään viikolla 33.

Tehtävää voit hakea 5.8.2018 mennessä tämän sähköisen lomakkeen kautta.

 

Sininauhasäätiön tehtävänä on ehkäistä syrjäytymistä sekä tarjota palveluiden ulkopuolelle joutuneelle koti ja tuki sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Työmme perusta on kristillinen arvopohja.

Sininauhasäätiöllä on asumispalveluita sekä alan kehittämis- ja tutkimustoimintaa. Sininauhasäätiö-konserniin kuuluu asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Konsernissa työskentelee noin 130 työntekijää.