Lahjoita
Kämmenistä muodostettu sydän.

Etsimme projektityöntekijää Tuki ja tavoittaminen- hankkeeseen!

JAA

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen Tuki ja tavoittaminen- hankkeeseen

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

Hankkeessa kehitetään toimintamuotoa Suomeen tulon alkuvaiheessa asunnonhaun, asumisen ja kotoutumisen tukemiseksi sekä tehdään etsivää ja jalkautuvaa työtä kaikkein heikoimmassa asemassa olevien maahanmuuttajien tavoittamiseksi. Tuki- ja tavoittaminen- hanke on STEANn tukemaa toimintaa.

Projektityöntekijänä keskeisiä tehtäviäsi ovat

  • Etsivä ja jalkautuva työ heikoimmassa asemassa olevien maahanmuuttajien, tavoittamiseksi.
  • Palveluneuvonta- ja ohjaus olemassa oleviin palveluihin
  • Vasta Suomeen muuttaneiden asumisohjaus ja avustaminen asunnon etsinnässä
  • Maahanmuuttajatyöhön liittyvä osaamisen kehittäminen ja jakaminen Sininauhasäätiössä

Projektityöntekijä toimii yhteistyössä projektipäällikön ja kahden projektityöntekijän, Säätiön muun henkilöstön ja vapaaehtoisten sekä verkostokumppaneiden kanssa.

Tehtävä sopii sinulle, jolla on soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta asiakastyöstä, maahanmuuttajatyöstä ja oleskeluluvan myöntämisperusteista. Arvostamme ennakkoluulotonta ja joustavaa ammattilaista, jolla on kykyä sietää keskeneräisyyttä ja jolla on hyvät yhteistyötaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työalueena on pääkaupunkiseutu ja lähikunnat. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja tietoa Suomen sosiaaliturvajärjestelmästä. Työssä tarvitaan myös englannin kieltä. Muu kielitaito lasketaan eduksi, erityisesti arvostamme arabian ja tigrinjan kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä, hyviä työkavereita sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.  Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsi on liikkuvaa, mutta työpöytäsi tulee sijaitsemaan Vallilassa viihtyisässä toimistossamme. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaryhmä tehtävässä on G23, lisäksi erityisosaaminen voidaan huomioida palkkauksessa.  Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 asti. Käytössämme on työmatka-, liikunta- ja kulttuurisetelit.

Tehtävää voit hakea 27.1.2019 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen.  Ensimmäiset haastattelut pidetään 31.1. ja 5.2.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Anna-Leena Myllylä, puh. 040 6646480 (15.1. klo 15:30-17 ja 22.2. klo 9-12) tai anna-leena.myllyla@sininauhasaatio.fi.