Etsimme päiväkeskus Kissankelloon ohjaajia!

Päiväkeskus Kissankelloon etsitään ohjaajia! Lue lisää ja hae!
JAA

Haemme Tuusulassa sijaitsevaan päiväkeskus Kissankelloon

OHJAAJIA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin

Päiväkeskus Kissankello sijaitsee Kellokoskella Tuusulassa ja lisäksi järjestää toimintaa viikoittain myös Jokelassa. Päiväkeskuksessa toteutuu tiivis yhteisöllisyys ja toisista huolehtiminen. Päiväkeskuksessa on mahdollista saada tukea verkossa asiointiin tai muihin asiointeihin ja arkisiin tilanteisiin. Halutessaan kävijä voi vaikka vain piipahtaa aamupalalla, kahvilla, lukemassa päivän lehden tai osallistua ohjattuun toimintaan. Päiväkeskuksen toiminta on osa STEAn rahoittamaa toimintaa.

Ohjaajana keskeisiä tehtäviäsi on suunnitella, kehittää ja toteuttaa päivätoimintaa yhdessä kävijöiden ja työparin kanssa, olla läsnä päiväkeskuksen arjessa ja asiakkaiden palveluohjaus. Työhösi kuuluu myös verkostotyö. Osallistut myös toiminnan raportointiin ja kehittämiseen.

Toivomme ohjaajalta

Toivomme, että olet elämänmyönteinen ammattilainen, jolla on hyvät työyhteisötaidot. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi lähihoitaja, toimintaterapeutti, yhteisöpedagogi tai sosionomi. Työotteesi on kehittävä ja itsenäinen. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta päihde- ja mielenterveysongelmaisten henkilöiden kanssa työskentelystä ja osaat sietää elämän keskeneräisyyttä. Koeat asiakasryhmän kanssa työskentelyn palkitsevaksi ja haluat kehittyä ammattilaisena.

Mitä työ tarjoaa?

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn osaavien ja tehtäväänsä sitoutuneiden sininauhalaisten joukossa sekä mahdollisuuden päästä kehittämään päiväkeskuksen toimintaa ja omaa osaamista.  Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävän palkkaryhmä on G21, lisäksi palkkauksessa voidaan huomioida mahdollinen erityisosaaminen. Täytettäviä ohjaajan tehtäviä on kaksi. Työ on pääosin päivätyötä. Käytössämme ovat lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkasetelit. Työsuhde on luonteeltaan toistaiseksi voimassa oleva. Ohjaajan tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden sosiaali -ja terveysalan ammattilaiselle siirtyä hankemaailman pariin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Ruth Marttinen, puh. 040 1791212. Sähköposti etunimi.sukunimi@sininauhasaatio.fi. Jos tehtävä vaikuttaa sinulle juuri passelilta, älä aikaile vaan hae paikkaa pikaisesti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tehtävää voit hakea 24.1.2019 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen.