Lahjoita

Etsimme päiväkeskus Illusiaan ohjaajia!

JAA

Sininauhasäätiön päiväkeskukset ovat kynnyksettömiä kohtaamispaikkoja. Päiväkeskus Illusia on yhteisöllinen, kynnyksetön kohtaamispaikka Helsingin Vallilassa. Illusiassa voi huolehtia perustarpeistaan; tarjolla on aamupalaa sekä mahdollisuus peseytymiseen ja pyykinpesuun. Jaamme lahjoituksina saatuja vaatteita niitä tarvitseville. Lisäksi meillä on päivälepohuone, jossa voi rauhassa nukkua Illusian aukioloaikoina.Päiväkeskuksessa on mahdollista saada tukea verkossa asiointiin tai muihin asiointeihin ja arkisiin tilanteisiin. Halutessaan kävijä voi vaikka vain piipahtaa aamupalalla, kahvilla, lukemassa päivän lehden tai osallistua ohjattuun toimintaan. Päiväkeskustoiminta on osa STEAn rahoittamaa toimintaa.

Ohjaajan tehtäviä

Ohjaajana keskeisiä tehtäviäsi on suunnitella, kehittää ja toteuttaa päivätoimintaa yhdessä kävijöiden ja työparin kanssa, olla läsnä päiväkeskuksen arjessa ja asiakkaiden palveluohjaus. Työhösi kuuluu myös verkostotyö. Osallistut myös toiminnan raportointiin ja kehittämiseen.

Toivomme ohjaajalta

Toivomme, että olet elämänmyönteinen ammattilainen, jolla on hyvät työyhteisötaidot. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi lähihoitaja, toimintaterapeutti, yhteisöpedagogi tai sosionomi. Työotteesi on kehittävä ja itsenäinen. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta päihde- ja mielenterveysongelmaisten henkilöiden kanssa työskentelystä ja osaat sietää elämän keskeneräisyyttä. Koeat asiakasryhmän kanssa työskentelyn palkitsevaksi ja haluat kehittyä ammattilaisena. Työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä työ tarjoaa?

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työn osaavien ja tehtäväänsä sitoutuneiden sininauhalaisten joukossa sekä mahdollisuuden päästä kehittämään päiväkeskuksen toimintaa ja omaa osaamista.  Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävän palkkaryhmä on G21, lisäksi palkkauksessa voidaan huomioida mahdollinen erityisosaaminen.

Työsuhteet ovat luonteeltaan määräaikaisia perhevapaiden sijaisuuksia 31.7. tai  31.12.2019 asti. Ilmoitathan hakemuksessasi kumpi tehtävä sinulle sopisi parhaiten.

Työ on pääosin päivätyötä. Käytössämme ovat lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkasetelit. Työsuhde on luonteeltaan toistaiseksi voimassa oleva. Ohjaajan tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden sosiaali -ja terveysalan ammattilaiselle siirtyä hankemaailman pariin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Ruth Marttinen, puh. 040 1791212. Sähköposti etunimi.sukunimi@sininauhasaatio.fi. Jos tehtävä vaikuttaa sinulle juuri passelilta, älä aikaile vaan hae paikkaa pikaisesti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käy lukemassa lisää toiminnastamme osoitteissa www.sininauhasaatio.fi ja sininauhakoti.fi.

Tehtäviä voit hakea 24.1.2019 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen.