Lahjoita
Nainen pitää käsissää puista taloa.

Etsimme AIMO-hankkeeseen palveluohjaajaa!

JAA

AIMO, asumisen tuen toiminta, on STEAn tukemaa toimintaa. AIMOn toiminta pohjautuu Asunto ensin -periaatteelle.  AIMOssa Sinua odottaa viiden työntekijän tiimi sekä sinulle nimettävät asiakkuudet.

Etsimme nyt AIMO-hankkeeseen

PALVELUOHJAAJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Työtehtävät

 Palveluohjaajan tehtäväkenttä on monipuolinen ja pitää sisällään muun muassa seuraavia tehtäviä

  • asukkaiden sosiaalisen tuen tarpeen kartoitus heidän kotonaan
  • ohjata ja tukea asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaalialan näkökulmasta sekä vuokranmaksun seuranta
  • palveluohjaus ja asunnon etsinnässä auttaminen
  • raportointi ja verkostoyhteistyö
  • osallistua AIMOn palveluiden toiminnan kehittämiseen työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla useamman vuoden kokemus asunnottomuuden parissa työskentelystä sekä työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, sosionomi (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen sosiaali- tai terveysalan koulutus kuten esimerkiksi sosiaaliohjaaja tai toimintaterapeutti. Työssä onnistuminen edellyttää pääkaupunkiseudun palvelujärjestelmän hyvää tuntemusta.

Työtavoiltasi olet täsmällinen, itsenäinen ja tarkka. Kohtaat ihmiset ennakkoluulottamasti ja siedät elämän keskeneräisyyttä.  Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä, ja uskot, että aina on toivoa, kun joku välittää.

Työkaverina teet sovitut asiat ja kanssasi on hyvä tehdä töitä.

Mitä työ tarjoaa

AIMO tarjoaa erinomaisen tilaisuuden sosiaali -ja terveysalan ammattilaiselle siirtyä hankemaailmaan ja syventää omaa ammatillista osaamista. Pääset kehittämään hanketta ja vaikuttamaan työsi sisältöön. Keskeinen osa työtäsi on verkostotyö sekä sisäisten että ulkoisten verkostoiden kanssa. Sininauha-konsernin hankkeisiin ja muuhun toimintaan voit tutustua nettisivuillamme osoitteessa www.sininauhasaatio.fi.

Käytössämme on kulttuuri- ja liikunta- sekä työmatkasaldo ja lounasetuus. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23, lisäksi erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

 

Tehtävään voit hakea täyttämällä sähköisen lomakkeen 30.9.2018 mennessä osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/1776FA59493D3D80 . Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen meille pikaisesti, jos innostuit tehtävästä. Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Petra Laasonen puhelimitse 040 661 6923 pe 14.9. klo 9-11, ma 17.9. klo 9-10 ja ke 19.9. klo 9-10. ja muina aikoina sähköpostitse petra.laasonen@sininauhasaatio.fi.

Sininauhasäätiön tehtävänä on ehkäistä syrjäytymistä sekä tarjota palveluiden ulkopuolelle joutuneelle koti ja tuki sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Työmme perusta on kristillinen arvopohja.

 Sininauhasäätiöllä on asumispalveluita sekä alan kehittämis- ja tutkimustoimintaa. Sininauhasäätiö-konserniin kuuluu asumis- ja päihdepalveluita tuottava Sininauha Oy. Konsernissa työskentelee noin 130 työntekijää.